Tijdens bouwvak beperkt geopend       van 9:00-13:00 uur 20-7 t/m 11-8       WEEGBRUG AANWEZIG

0411 64 13 14

Containers & BigBags

Uw huis verbouwen, een tuin opnieuw inrichten, het opruimen van een loods of garage? U verkijkt zichzelf er vaak op hoeveel afval u heeft. Van puin tot bouw- en sloopafval en van hout- tot grofvuil en groenafval Peijnenburg Vught heeft voor iedere klus de juiste container of BigBag.

Maar waar moet u op letten bij het huren van een container? Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn hieronder een korte opsomming:

Verschillen tussen een container en een BigBag
Soms heeft u een kleinere klus of een locatie waar weinig ruimte beschikbaar is voor een bouwcontainer. BigBags bieden dan uitkomst! Hou er wel rekening mee dat een vrachtwagen de BigBag vanaf de rijweg dient te kunnen bereiken op een afstand van maximaal 4 meter.

Welke soort afval?
Wij verhuren afvalcontainers welke geschikt zijn voor; puin, tuinafval, sloophout, zand en grond, huisraad, bouw- en sloopafval en dakleer-bitumen

Welk formaat container?
Er zijn containers te huur in meerdere formaten, variërend van groottes van 2m3 tot zelfs 30 m3. De meest gangbare en meest gehuurde formaten containers hebben een inhoud tussen de 2 m3 en 10m3.

Hoe lang huren?
Vraag jezelf af hoe lang je de container nodig hebt. Bij een uitgebreide verbouwing heb je waarschijnlijk niet genoeg aan twee weken en zal de container enkele maanden nodig zijn.

Is er een vergunning nodig?
Wanneer je een container huurt, wordt deze vaak geplaatst op de openbare weg of openbare parkeerplaats. In verschillende gemeenten is het nodig om voor plaatsing van containers op openbaar terrein een vergunning aan te vragen. Voor een vergunning worden meestal legeskosten in rekening gebracht. Of een containervergunning noodzakelijk is, kan eenvoudig op de website van je gemeente worden nagevraagd.


Uiteraard kun je bij ons betalen met pin.

Info